Fitness

Persoonlijke begeleiding en gratis fitness-schema’s op maat

Fitness is alles wat u doet om uw algehele conditie te verbeteren. Zodat u lekker in uw vel zit en u fit voelt.
Wij hebben een groot en divers aanbod aan fitnessaparatuur van Technogym om mee aan de slag te gaan onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs.

Een van onze instructeurs zal voor u een persoonlijk trainingsschema maken naar uw individuele wensen. Om de 6 weken kan er voor u gratis een nieuw schema worden gemaakt. Zo wordt uw vooruitgang gemeten en wordt het lichaam steeds voorzien van nieuwe prikkels. Ook geeft de instructeur uitleg over het gebruik van de Technogym fitnessapparatuur en zal wanneer nodig u corrigeren bij het uitvoeren van een oefening. Verder kunt u ook bij ons terecht voor advies over voeding en/of sportvoeding. Deze begeleiding is gratis voor al onze leden. 

 

Cardio Fitness

Met de cardio oefeningen traint u hart- en vaatstelsel. Tijdens de training stijgen uw hartslag en lichaamstemperatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld op uithoudingsvermogen, afvallen en figuurcorrectie trainen.

Kracht Fitness

De krachtapparatuur kan voor zowel spierversteviging, uithouding als vergroting worden ingezet. Deze apparatuur is gemakkelijk en veilig in te stellen en hierdoor dus geschikt voor iedere doelgroep.

 

Proefles aanvragen