Nieuwsbrief

 
 
 
Adverteren op Gitek Media

Sinds januari hangen bij Gitek Sport enkele TV schermen voor adverteerders. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te adverteren op Gitek Media, neem dan contact met ons op.

Indoor half jaar abonnement

Veel fietsers stoppen met buiten fietsen tijdens de natte en koude maanden. Vanaf oktober tot en met maart biedt Gitek Sport deze sporters een half jaar abonnement indoor fietsen. Voor deze groep geldt geen herstartkosten als zij zich tijdig af- en aanmelden voor en na de winterperiode.

 

Gitek Sport op facebook: http://www.facebook.com/Gitek-Sport

 

Bootcamp!

Elke zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur en maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur trainen in de natuur met wat er voorhanden is, leuk en afwisselend. Effectief en plezierig werken aan kracht, conditie en vetverbranding. Voor alle niveaus, leeftijden, mannen en vrouwen. Vergeet niet je tijdig in te schrijven! Vol is vol!!

Gitek Sport is official supplier Topsport Limburg

Onze sportaccommodatie en deskundig personeel voldoen aan de strenge eisen van het olympische netwerk van Topsport Limburg. Gedurende de komende drie jaren is Gitek Sport official supplier van Topsport Limburg.

Bokwa de nieuwste fitness c.q. aerobics rage ook bij Gitek Sport

Silke Relitzki gecertifiseerd Bokwa instructor geeft deze spetterende fitness/aerobics workout op de woensdag om 19.00 uur bij Gitek Sport. Kijk op onze facebook voor een filmimpressie.

Samenwerking Gitek Sport en Ergotherapeute Lieke Sprokel

Voor meer informatie kijk op: www.ergo4you.nl 

Bedrijfsfitness op maat, ook bij Gitek Sport:

Gitek Sport heeft een samenwerkingsovereenkomst met BENVITAAL.

De fiscale bedrijfsfitness variant van Fintegra biedt werknemers een korting van 40-50% van de abonnementskosten. Steeds meer werkgevers zien hier de voordelen van in en besluiten het sportgedrag van werknemers te motiveren. Deelnemende bedrijven zijn tot dusverre: Universiteit Maastricht, Stichting Traject, Sevagram, Q-Park, Johnson Matthey, Stelrad, Stichting Mondriaan, Adelante, gemeente Heerlen, Cicero en recent ook Innovo.

Hoe te handelen bij abonnement wijziging c.q. stop?

U wilt de volgende maand uw abonnement stoppen i.v.m. ziekte, zomerstop of tijdelijk stop. Dan dient u dit voor de 25e van de komende maand schriftelijk of per E-mail (giteksport@home.nl) kenbaar te maken. Berichten welke wij vanaf de 25e ontvangen kunnen wij helaas niet meer tijdig verwerken voor de eerst volgende incasso. 

Voor de zomerstop geldt als uiterste datum 22 juni. Wanneer u vooraf de herstart datum kenbaar maakt vervallen de herstartkosten.

Bij herstart van uw abonnement dient u dit eveneens voor de 25e schriftelijk of per E-mail kenbaar te maken.

De herstartkosten bedragen € 12,50. Bij ziekte hoeft u geen herstartkosten te betalen, wel gaarne een doktersverklaring overleggen.

Fysiotherapie

Sinds enkele jaren mag Gitek Sport- en Gezondheidscentrum fysiotherapeutische behandelingen verstrekken door fysiotherapeut Jan Peeters en sportfysiotherapeut John Zelissen. Per 1 oktober 2008 is het zelfs mogelijk om dagelijks behandelingen aan te bieden. Jan Peeters is  namelijk vanaf die datum volledig beschikbaar voor Gitek Sport- en Gezondheidscentrum. Wel graag vooraf telefonisch een afspraak maken. Het fysiotherapie team is op 1 oktober 2013 uitgebreid met Merel Koekelkoren en Philip Lemmerlijn.

Sportmassage en Bandageren

Ook voor sportmassage en bandageren kunt u terecht bij Gitek Sport- en Gezondheidscentrum door telefonisch een afspraak te maken bij Jan Peeters of Philip Lemmerlijn, tel: 045-5242246.