Sportcafe

Ontspannen & Genieten

Na inspanning is het heerlijk om te ontspannen! Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning. Voor een gezellig samen zijn met andere sporters nodigen wij je uit in ons sportcafe. Neem gerust de tijd, want goede ontspanning vergroot jouw innerlijke rust en geeft je meer weerstand tegen ons veelal drukke leven. Onze cappuccino's van Laurentis, met liefde geserveerd door onze medewerkers, zijn zeer geliefd!

 

 

 

 

Sportcafé

Onthaast en geniet in ons sportcafé of in een van onze (feest)zalen. Ons sportcafé is voorzien van een tv met een grootbeeldscherm, bij grote (sportieve) evenementen kijken we gezellig samen! Ons café leent zich ook uitstekend voor festiviteiten, zoals een sportdag met een gezond buffet. Ook kan deze locatie afgehuurd worden voor een feest, denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een communie of een bedrijfsfeest. Stuur voor meer info vrijblijvend een mail naar giteksport@home.nl of neem contact met ons op via ons webformulier.

 

Gitek Sport is lid van Horeca Nederland en voldoet dan ook aan alle eisen op het gebied van hygiëne, gastvrijheid, deskundig en gediplomeerd horeca personeel.