Waarom variaties de sleutel zijn tot een inclusieve yogabeoefening

Ze is niet de enige die fysieke activiteit op deze manier benadert. De inclusieve fitnessruimte werkt eraan om aanpassingen een centraal onderdeel van fysieke activiteit te maken, geen bijzaak.

“Ik loop niet, en mijn lichaam is echt anders dan de meeste, maar er zijn minieme verschillen in ieders lichaam waarvan ik denk dat we er allemaal een inventarisatie van moeten maken en trots op moeten zijn,” Alana Nichols, een Paralympische atleet die hieronder verlamd is haar mid-dijen, eerder vertelde Well+Good. “Het is belangrijk om [workouts] aan te passen om die ervaringen te eren.”

Tabilo geeft eigenlijk de voorkeur aan het woord ‘variaties’ boven ‘aanpassingen’, omdat ze vindt dat er niet één primaire manier zou moeten zijn om dingen te doen.

“Je hebt de leiding over je praktijk in die zin dat je kunt beslissen om een ​​variatie te doen”, zegt Tabilo. “Als je besluit om je geest en je lichaam te eren met een variatie, vind je je kracht.”

Je kunt meer van Tabilo’s verhaal en advies horen voor het benaderen van yoga met de geest van een beginner door nu naar de volledige aflevering te luisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *